Yavuz Selim Ortaokulu

Vizyon: Bilimsel,akılcı düşünen, sorgulayan, ezberleyen değil bilgiye ulaşma yollarını araştıran ve bunu yaşamında davranış haline getirebilen, vatanını milletini seven ahlaki değerlere maddi manevi bilince ve öz güvene sahip, ülkemize milletimize ve insanlığa yararlı nesiller yetiştirmek.

Misyon: Vatan ve millet bilinciyle çalışarak, okulumuzda sevgi ve kaliteyi ön planda tutarak, insanlarımızın hizmetinde olmak ve böylece çocuklarımızın önce iyi bir insan olarak hayal ettikleri geleceğe doğru öz güvenleri yüksek, başarılı, ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.30
Isınma: kalorifer(fuil oil9
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda velilerimizin kendi aralarında anlaştığı servisler mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gebzeyavuzselimortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yavuz selim mh. selimpaşa cd. no.30 Gebze/KOCAELİ

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Gebze yavuz selim mahallesi ,selim paşa cadeesi üzerinde bulunmaktadır.Sağlık ocağı okulun ön tarafındadır.Pazartesi semt pazarı okul önünde kurulmaktadır .Sabiha Gökçen havaalanına 20 dakika uzaklıktadır.Otoban ve e-5 karayollarına yakındır.

Adres - Yavuz selim mh. selimpaşa cd. no.30 Gebze/KOCAELİ

Ulaşım toplu taşıma araçları