Göreve Başlayan Okul Müdürümüz İsmail UYSAL'ın Mesajı

Göreve Başlama.

16.08.2023 255

Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu Ortaokulunda 8 yıl idarecilik süresini tamamlayan İsmail UYSAL 01/08/2023 tarihi itibariyle Yavuz Selim Ortaokulu Müdürü olarak göreve başlayan UYSAL'ın mesajı:

'' Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler; 2023 Ağustos ayı itibariyle okulumuz Yavuz Selim Ortaokulu'nda okul müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. 'Kaybedilecek, önemsiz görülecek, umut kesilecek tek bir çocuk yoktur.' düsturu ile görev yapacağımız süre içerisinde idareci ve öğretmen arkadaşlarım ile gücümüzün yettiği ölçüde ve imkanlarımızı zorlayarak çalışacak okulumuzu hak ettiği yerlere çıkarma gayreti içerisinde olacağız. Bu bağlamda siz değerli velilerimizi yanımızda görmeyi umut ederek hareket edecek, yola daha bir iştahla çıkacağız.. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.